The masters of Makaronilaatikko

Keitä makaronit 2 litrassa vettä ~10 min
Paista jauheliha ja sipuli
Sekoita jauheliha, sipulit ja makaroni keskenään

Sekoita munamaito

Laita vuokaan kerroksittain makaronijauheliha / tomaatti/ makaronijauheliha jne.

Uuniin 200 ~45min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu53g66kcal5.8g0.2g4.7g0g
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g100g172kcal20g0g10g0g
Oltermanni, perinteinen18g65kcal4.5g0g5.2g0g
Herkkusieniä viipaleina (Xtra), annos 230g34g6.7kcal0.7g0.2g0.2g0g
Torino makarooni/raisio(400g)100g350kcal13g69g2.5g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g1451kcal101.2g158.4g45.2g6g
Valittu annoskoko504g725kcal50.6g79.2g22.6g3g
Annoskoko puolitettuna252g363kcal25.3g39.6g11.3g1.5g
Arvot/100g100g144kcal10g15.7g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159584