Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g22g81kcal0.2g18.5g0.7g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa600g798kcal114g4.2g36g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 200g128kcal6.4g9.6g7g0g
Maito, Kevyt200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3400g2639kcal258.2g99g134g5.4g
Valittu annoskoko1700g1319kcal129.1g49.5g67g2.7g
Annoskoko puolitettuna850g660kcal64.6g24.8g33.5g1.4g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159636