Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka120g366kcal11.6g73.2g2.4g18g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g732kcal23.2g146.4g4.8g36g
Valittu annoskoko522g366kcal11.6g73.2g2.4g18g
Annoskoko puolitettuna261g183kcal5.8g36.6g1.2g9g
Arvot/100g100g70kcal2.2g14g0.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159742