Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka180g549kcal17.5g109.8g3.6g27g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1566g1098kcal35g219.6g7.2g54g
Valittu annoskoko783g549kcal17.5g109.8g3.6g27g
Annoskoko puolitettuna392g275kcal8.8g54.9g1.8g13.5g
Arvot/100g100g70kcal2.2g14g0.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159742