Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g150g900kcal31.5g9.9g81g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 240g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)400g1040kcal104g6g68g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli150g105kcal14.3g6g3g0.2g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g100g110kcal18g2g3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.5g2.9g0.2g1g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g150g323kcal37.5g3.3g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2570g5658kcal466.4g76.6g374.6g2.6g
Valittu annoskoko1285g2829kcal233.2g38.3g187.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna643g1415kcal116.6g19.2g93.7g0.7g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104