Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 200g710kcal0.6g0g80g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu204g257kcal22.4g0.6g18.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Oboy original kaakaojuomajauhe100g370kcal3.8g82g2.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten50g165kcal11.8g22.5g10.5g5.5g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g200g610kcal19.4g122.6g4g29g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3058g7765kcal157.4g1269g235.8g82.8g
Valittu annoskoko1529g3883kcal78.7g634.5g117.9g41.4g
Annoskoko puolitettuna765g1941kcal39.4g317.3g59g20.7g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160182