Perunamuusi Special Laurendo Al Meira

Kuori n.26 keskikokoista perunaa (n.1,36 kg kuorittuna), A´40-75g kuorittu peruna.

Keitä kypsiksi ja kaada vesi pois.

Anna olla hetken kannen alla ilman että teet mitään, kun vesi on kaadettu pois.

Laita nokare voita (20g) perunoiden sekaan ja anna sulaa rauhassa.

Muussaa perunat ja lisää joukkoon hyppysellinen suolaa ja 3,5dl kevytmaitoa.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 542g410kcal10.1g83.5g1.1g5.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)9g67kcal0g0g7.4g0g
Kevytmaito (Ingman)139g64kcal4.5g6.7g2.1g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g1082kcal29.2g180.4g21.2g10.8g
Valittu annoskoko693g541kcal14.6g90.2g10.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna347g271kcal7.3g45.1g5.3g2.7g
Arvot/100g100g78kcal2.1g13g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160183