Perunamuusi Special Laurendo Al Meira

Kuori n.26 keskikokoista perunaa (n.1,36 kg kuorittuna), A´40-75g kuorittu peruna.

Keitä kypsiksi ja kaada vesi pois.

Anna olla hetken kannen alla ilman että teet mitään, kun vesi on kaadettu pois.

Laita nokare voita (20g) perunoiden sekaan ja anna sulaa rauhassa.

Muussaa perunat ja lisää joukkoon hyppysellinen suolaa ja 3,5dl kevytmaitoa.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 583g441kcal10.9g89.8g1.2g5.8g
Voi (perinteinen meijerivoi)10g72kcal0g0g8g0g
Kevytmaito (Ingman)150g69kcal4.8g7.2g2.2g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1491g1165kcal31.4g194g22.8g11.6g
Valittu annoskoko746g582kcal15.7g97g11.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna373g291kcal7.9g48.5g5.7g2.9g
Arvot/100g100g78kcal2.1g13g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160183