Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g250g700kcal47.5g0g55g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g750g428kcal10.5g93g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4022g2322kcal118g189g118.2g0.4g
Valittu annoskoko2011g1161kcal59g94.5g59.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna1006g581kcal29.5g47.3g29.6g0.1g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250