Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria800g1152kcal128g20g59.2g0g
Parsakaali brokkoli 500g175kcal23.1g9.8g1.5g12.5g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g250g700kcal47.5g0g55g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g200g130kcal3g7.8g10g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%100g230kcal29g2.5g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g4951kcal461.2g80.2g295.4g25g
Valittu annoskoko1860g2476kcal230.6g40.1g147.7g12.5g
Annoskoko puolitettuna930g1238kcal115.3g20.1g73.9g6.3g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311