Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä100g27kcal1.9g4.1g0.2g2.4g
Munakoiso, tuore300g54kcal1.5g9.3g0.6g7.5g
Peruna, vanha, kuorittu 700g533kcal13.2g108.5g1.4g7g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.3g
Nakki, Popsi viitonen600g1416kcal66g18g120g0g
Tomaattisose tomaattipyree 70g53kcal3.2g9g0.1g0.7g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6920g4275kcal174.4g317.6g245.8g43.6g
Valittu annoskoko3460g2138kcal87.2g158.8g122.9g21.8g
Annoskoko puolitettuna1730g1069kcal43.6g79.4g61.5g10.9g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344