Tiikerikakku
1. Uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
Voitele ja jauhota suuri rengasvuoka.
2. Sulata margariini kattilassa.
Yhdistä leivinjauhe (2 tl), jauhot (4 dl) ja vanilliinisokeri (3 tl).
3. Vatkaa munat (4 kpl) ja sokeri (2,5 dl) kuohkeaksi vaahdoksi, lisää jauhoseos vuorotellen maidon ja jäähtyneen margariinin kanssa puuhaarukalla tai kaapimella sekoittaen.
4. Ota erilleen n. 1/3 taikinasta ja sekoita kaakaojauhe (2 tl) tähän
5. Kaada vuokaan pohjalle puolet vaaleasta taikinasta, sitten tumma kerros ja päällimmäiseksi loput vaaleasta.
Upota haarukka sinne tänne ja pyöräytä taikinaa.
6. Paista uunin alatasossa n. 45 minuuttia.
Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa
Sofie