Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai260g910kcal31.2g184.6g5.5g7.8g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 24g89kcal4.4g2.6g5.2g7.3g
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g122g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)200g112kcal17g10g0.4g0g
Pätkis, 18g108g529kcal3.9g65.9g27g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Taloussuklaa, Fazer100g515kcal3.9g56g30g5.3g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2654g9828kcal167.8g1167.8g495.4g41g
Valittu annoskoko1327g4914kcal83.9g583.9g247.7g20.5g
Annoskoko puolitettuna664g2457kcal42g292g123.9g10.3g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161319