Kuori n.5 pientä sipulia ja pilko (175g), kuori yksi valkosipulin kynsi.
Laita kuumaan pannuun n.15 g oliiviöljyä ja ruskista 500g vähärasvaista (7%) naudan paistijauhelihaa, sekä kuullota sipulit ennen jauhelihaa öljyssä.
Mausta mustapippurilla, suolalla (Fleur De Sel) ja aromimausteella.
Anna jäähtyä.
Pizzapohja:
Laita kulhoon 400g vähärasvaista maitorahkaa, 150g Arlan 12% kadett juustoraastetta, riko neljä kananmunaa, laita 8rkl (64g) Elovenan kauralese plus Beetaglukaania, 6 rkl (60g) Myllärin luomuruisjauhoa, 2 tl leivinjauhetta (10g), sekä 1 dl (100g) kylmää vettä ja sekoita hyvin.
Jaa pohja (950g) puoliksi ja levitä puoliskot (475g) kahdelle uunipellille leivinpaperin päälle.
Levittäminen käy hyvin esim.
ruokalusikalla.
Laita esikuumennettuun uuniin ja paista pohjia ilman täytteitä 225C uunissa n.10 minuuttia.
Älä polta! Pohjasta tulee uunissa kauniin ruskehtava.
Tee tomaattimurskasta ja tomaattipyreestä (1 prk molempia) tomaattikastike, jonka maustat provinssin yrteillä, suolalla (Fleur De Sel), aromimausteella.
Jaa tomaattikastike puoliksi ja levitä puoliskot molempien pizzojen päälle tasaisesti.
Laita yksi purkki tonnikalaa molempiin pizzoihin.
Tonnikalaa vedessä (esim.
Abba, valikoituja fileepaloja vedessä).
Ota yksi iso paprika, poista siemenkota ja pilko pieniksi.
Ennen siemenkotaa n.266g ja sen jälkeen 185g.
Pilko kolme tomaattia (262g) ja jaa molempiin pizzoihin tasaisesti.
Jaa ruskistettu jauheliha ja sipulit ja levitä puolikkaat molempien pizzojen päälle tasaisesti.
Laita ananasrenkaita (363g) pilkottuna molempien pizzojen päälle (6 rengasta per pizza)
Ripottele pizzamaustetta ennen juustoraastetta
Laita molempiin pizzoihin 150g pussi Arlan 12% kadett juustoraastetta
Paista valmiit pizzat n.20 min. 225C uunissa ja tarjoile!
Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaaGoljatti