Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pizza Special Laurendo Al Meira

Kuori n.5 pientä sipulia ja pilko (175g), kuori yksi valkosipulin kynsi.

Laita kuumaan pannuun n.15 g oliiviöljyä ja ruskista 500g vähärasvaista (7%) naudan paistijauhelihaa, sekä kuullota sipulit ennen jauhelihaa öljyssä.

Mausta mustapippurilla, suolalla (Fleur De Sel) ja aromimausteella.

Anna jäähtyä.

Pizzapohja:
Laita kulhoon 400g vähärasvaista maitorahkaa, 150g Arlan 12% kadett juustoraastetta, riko neljä kananmunaa, laita 8rkl (64g) Elovenan kauralese plus Beetaglukaania, 6 rkl (60g) Myllärin luomuruisjauhoa, 2 tl leivinjauhetta (10g), sekä 1 dl (100g) kylmää vettä ja sekoita hyvin.

Jaa pohja (950g) puoliksi ja levitä puoliskot (475g) kahdelle uunipellille leivinpaperin päälle.

Levittäminen käy hyvin esim.

ruokalusikalla.

Laita esikuumennettuun uuniin ja paista pohjia ilman täytteitä 225C uunissa n.10 minuuttia.

Älä polta! Pohjasta tulee uunissa kauniin ruskehtava.

Tee tomaattimurskasta ja tomaattipyreestä (1 prk molempia) tomaattikastike, jonka maustat provinssin yrteillä, suolalla (Fleur De Sel), aromimausteella.

Jaa tomaattikastike puoliksi ja levitä puoliskot molempien pizzojen päälle tasaisesti.

Laita yksi purkki tonnikalaa molempiin pizzoihin.

Tonnikalaa vedessä (esim.

Abba, valikoituja fileepaloja vedessä).

Ota yksi iso paprika, poista siemenkota ja pilko pieniksi.

Ennen siemenkotaa n.266g ja sen jälkeen 185g.

Pilko kolme tomaattia (262g) ja jaa molempiin pizzoihin tasaisesti.

Jaa ruskistettu jauheliha ja sipulit ja levitä puolikkaat molempien pizzojen päälle tasaisesti.

Laita ananasrenkaita (363g) pilkottuna molempien pizzojen päälle (6 rengasta per pizza)

Ripottele pizzamaustetta ennen juustoraastetta

Laita molempiin pizzoihin 150g pussi Arlan 12% kadett juustoraastetta

Paista valmiit pizzat n.20 min. 225C uunissa ja tarjoile! :)

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3400g260kcal44g16.8g1.2g0g
Kadett juustoraaste (Arla)450g1035kcal130.5g11.3g54g0g
Kananmuna kuorineen punnittu240g302kcal26.4g0.7g21.6g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g64g205kcal11.5g27.5g5.4g11.5g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g60g192kcal6.6g38.4g1.2g7.2g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa valikoituja fileepaloja vedessä, Abba340g374kcal85g0g3.4g0g
Naudan paistijauheliha 7%500g695kcal95g0g35g0g
Paprika keltainen 185g56kcal1.7g9.4g0.4g3.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g262g53kcal1.6g10g0.8g3.7g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Sainsburys chopped tomatoes with basil and oregani (Sainsburys), annos 390g387g97kcal5g17g0.8g4.6g
Tomaattipyree, Pirkka135g111kcal4.6g25.7g1.4g1.4g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Ananas, sokeriliemessä 363g267kcal1.8g60.3g0.4g4.4g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7410g7704kcal834.2g460.8g282g79.4g
Valittu annoskoko3705g3852kcal417.1g230.4g141g39.7g
Annoskoko puolitettuna1853g1926kcal208.6g115.2g70.5g19.9g
Arvot/100g100g104kcal11.3g6.2g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161365