Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 30g159kcal0.1g0.2g18g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Kanaliemi rainbow 1 L1000g500kcal40g10g40g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)200g120kcal2g9g8g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g15g13kcal0.2g3.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 5.1g27kcal0g0g3.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 34g12kcal1.6g0.7g0.1g0.8g
Kanaliemi rainbow 1 L169g85kcal6.8g1.7g6.8g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)34g20kcal0.3g1.5g1.4g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g2.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4144g2243kcal127.4g107g157.4g29.4g
Valittu annoskoko2072g1121kcal63.7g53.5g78.7g14.7g
Annoskoko puolitettuna1036g561kcal31.9g26.8g39.4g7.4g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161563