Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 800g609kcal15g124g1.6g8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka100g11kcal1.1g1.1g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl35g26kcal1.4g2.8g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1100g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4850g2018kcal50.2g279.2g66.8g29g
Valittu annoskoko2425g1009kcal25.1g139.6g33.4g14.5g
Annoskoko puolitettuna1213g505kcal12.6g69.8g16.7g7.3g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615