Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%532g739kcal101.1g0g37.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu219g277kcal24.1g0.7g19.7g0g
Maitorahka, Valio, 0,3166g108kcal18.3g7g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g2322kcal291g28g115.4g3.8g
Valittu annoskoko1040g1161kcal145.5g14g57.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna520g581kcal72.8g7g28.9g1g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701