Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%599g832kcal113.7g0g41.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu247g311kcal27.2g0.7g22.2g0g
Maitorahka, Valio, 0,3187g122kcal20.6g7.9g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g2612kcal327.6g31.4g130g4.2g
Valittu annoskoko1170g1306kcal163.8g15.7g65g2.1g
Annoskoko puolitettuna585g653kcal81.9g7.9g32.5g1.1g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701