Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%665g924kcal126.3g0g46.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu274g346kcal30.2g0.8g24.7g0g
Maitorahka, Valio, 0,3208g135kcal22.9g8.7g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g2903kcal363.8g34.8g144.2g4.6g
Valittu annoskoko1300g1451kcal181.9g17.4g72.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna650g726kcal91g8.7g36.1g1.2g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701