Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%133g185kcal25.3g0g9.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu55g69kcal6g0.2g4.9g0g
Maitorahka, Valio, 0,342g27kcal4.6g1.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g580kcal72.8g7g28.6g0.8g
Valittu annoskoko260g290kcal36.4g3.5g14.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna130g145kcal18.2g1.8g7.2g0.2g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701