Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%333g462kcal63.2g0g23.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu137g173kcal15.1g0.4g12.3g0g
Maitorahka, Valio, 0,3104g68kcal11.4g4.4g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g1451kcal182g17.4g72g2.4g
Valittu annoskoko650g726kcal91g8.7g36g1.2g
Annoskoko puolitettuna325g363kcal45.5g4.4g18g0.6g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701