Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%399g555kcal75.8g0g27.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu165g207kcal18.1g0.5g14.8g0g
Maitorahka, Valio, 0,3125g81kcal13.7g5.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g1742kcal218.4g20.8g86.4g2.8g
Valittu annoskoko780g871kcal109.2g10.4g43.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna390g435kcal54.6g5.2g21.6g0.7g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701