Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)250g140kcal21.3g12.5g0.5g0g
Arkijuustoraaste (Valio)400g1480kcal120g0g108g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g10g6kcal0.9g0.6g0.1g7.3g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Pekoni rasvainen 100g376kcal12g0g37g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g200g450kcal38.2g0g32.8g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)80g124kcal20.2g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g5780kcal480.2g27.6g411.4g14.6g
Valittu annoskoko1260g2890kcal240.1g13.8g205.7g7.3g
Annoskoko puolitettuna630g1445kcal120.1g6.9g102.9g3.7g
Arvot/100g100g229kcal19.1g1.1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842