Hasselbackan perunat Special Laurendo Al Meira
Kuori n.15 keskikokoista perunaa (n.950g).
Vedä viillot perunan pintaan tasaisesti, mutta kuitenkin niin, että perunan "pohja" jää kiinni ja yhtenäiseksi.
Laita 10 g meijevoita kulhoon ja sulata vaikka mikrossa nestemäiseksi.
Sekoita voin joukkoon vielä 10 g rypsiöljyä ja 5 g sitruunaoliiviöljyä.
Laita perunat voideltuun uunivuokaan viiltopuolet ylöspäin ja voitele kulhon öljyllä tasaisesti.
Laita pintaan ripaus suolaa, esim.
Fleur De Sel, aromimaustetta ja halutessasi provinssin yrttejä hyppysellinen.
Laita 200 C esikuumennettuun uuniin n. tunnin ajaksi.
Tarjoile.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa
Goljatti