Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g78g251kcal38.8g23.3g0.4g4.3g
Tumma makarooni (Torino)384g1345kcal61.5g245.9g10g23.1g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 125g42kcal3.8g6.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Ketsuppi, Felix23g20kcal0.2g4.7g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g19g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g4071kcal249.2g585.8g75.8g63.6g
Valittu annoskoko1000g2035kcal124.6g292.9g37.9g31.8g
Annoskoko puolitettuna500g1018kcal62.3g146.5g19g15.9g
Arvot/100g100g204kcal12.5g29.3g3.8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162138