Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g124g401kcal62g37.2g0.6g6.8g
Tumma makarooni (Torino)614g2149kcal98.2g393g16g36.8g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 200g68kcal6.1g9.8g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Ketsuppi, Felix36g32kcal0.4g7.6g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3196g6505kcal398g936.6g121.4g101g
Valittu annoskoko1598g3252kcal199g468.3g60.7g50.5g
Annoskoko puolitettuna799g1626kcal99.5g234.2g30.4g25.3g
Arvot/100g100g204kcal12.5g29.3g3.8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162138