Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g23g75kcal11.6g7g0.1g1.3g
Tumma makarooni (Torino)115g403kcal18.4g73.8g3g6.9g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 38g13kcal1.1g1.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Ketsuppi, Felix6.8g6.1kcal0.1g1.4g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g1221kcal74.6g175.8g22.6g19.2g
Valittu annoskoko300g611kcal37.3g87.9g11.3g9.6g
Annoskoko puolitettuna150g305kcal18.7g44g5.7g4.8g
Arvot/100g100g204kcal12.4g29.3g3.8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162138