Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g31g100kcal15.5g9.3g0.2g1.7g
Tumma makarooni (Torino)154g537kcal24.6g98.2g4g9.2g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 50g17kcal1.5g2.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Ketsuppi, Felix9g8.1kcal0.1g1.9g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana799g1626kcal99.6g234.2g30g25.2g
Valittu annoskoko400g813kcal49.8g117.1g15g12.6g
Annoskoko puolitettuna200g407kcal24.9g58.6g7.5g6.3g
Arvot/100g100g204kcal12.5g29.3g3.8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162138