Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g54g175kcal27.2g16.3g0.3g3g
Tumma makarooni (Torino)269g941kcal43g172.1g7g16.1g
Kananmuna kuoreton 96g138kcal12g0.3g9.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 88g30kcal2.7g4.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipuli 6.1g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Ketsuppi, Felix16g14kcal0.2g3.3g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g13g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g2849kcal174.6g410g53.2g44.2g
Valittu annoskoko700g1425kcal87.3g205g26.6g22.1g
Annoskoko puolitettuna350g712kcal43.7g102.5g13.3g11.1g
Arvot/100g100g204kcal12.5g29.3g3.8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162138