KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.112g392kcal7.8g79.6g3.7g6.7g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g300g390kcal54g3.9g16.5g0g
Findus wokki Classic 500G250g75kcal5g12.5g1.3g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g13g104kcal0g0g12.5g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g200g120kcal1.8g10.4g8g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2550g2162kcal137.2g212.8g84g14.6g
Valittu annoskoko1275g1081kcal68.6g106.4g42g7.3g
Annoskoko puolitettuna638g541kcal34.3g53.2g21g3.7g
Arvot/100g100g85kcal5.4g8.3g3.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162865