KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.37g131kcal2.6g26.5g1.2g2.2g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g100g130kcal18g1.3g5.5g0g
Findus wokki Classic 500G83g25kcal1.7g4.2g0.4g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g4.2g35kcal0g0g4.2g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g67g40kcal0.6g3.5g2.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana850g721kcal45.8g71g28g4.8g
Valittu annoskoko425g360kcal22.9g35.5g14g2.4g
Annoskoko puolitettuna213g180kcal11.5g17.8g7g1.2g
Arvot/100g100g85kcal5.4g8.4g3.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162865