Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen333g463kcal63.3g0g23.3g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)333g100kcal3.7g18g0.7g0g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g267g261kcal5.6g37.3g9.9g0g
Rypsiöljy 17g147kcal0g0g16.7g0g
Basilika, tuore 8.7g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)3.3g3.3kcal0.2g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2056g1994kcal147.8g118.4g101.6g2.6g
Valittu annoskoko1028g997kcal73.9g59.2g50.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna514g499kcal37g29.6g25.4g0.7g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210