Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen416g579kcal79.1g0g29.1g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)416g125kcal4.6g22.5g0.8g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g333g327kcal7g46.6g12.3g0g
Rypsiöljy 21g184kcal0g0g20.8g0g
Basilika, tuore 11g2.9kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)4.2g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2570g2493kcal184.6g147.8g126.6g3.4g
Valittu annoskoko1285g1247kcal92.3g73.9g63.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna643g623kcal46.2g37g31.7g0.9g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210