Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen500g695kcal94.9g0g35g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)500g150kcal5.5g27g1g0g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g400g392kcal8.4g56g14.8g0g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Basilika, tuore 13g3.5kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)5g5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3084g2991kcal221.6g177.4g152.2g4g
Valittu annoskoko1542g1496kcal110.8g88.7g76.1g2g
Annoskoko puolitettuna771g748kcal55.4g44.4g38.1g1g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210