Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen583g810kcal110.8g0g40.8g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)583g175kcal6.4g31.5g1.2g0g
Sipuli 117g35kcal1.5g5.6g0.2g2g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g466g457kcal9.8g65.3g17.3g0g
Rypsiöljy 29g258kcal0g0g29.1g0g
Basilika, tuore 15g4.1kcal0.5g0.2g0.1g0.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)5.8g5.8kcal0.4g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3598g3490kcal258.8g207.2g177.4g4.6g
Valittu annoskoko1799g1745kcal129.4g103.6g88.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna900g873kcal64.7g51.8g44.4g1.2g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210