Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen666g926kcal126.6g0g46.6g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)666g200kcal7.3g36g1.3g0g
Sipuli 133g40kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g533g522kcal11.2g74.6g19.7g0g
Rypsiöljy 33g295kcal0g0g33.3g0g
Basilika, tuore 17g4.7kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)6.7g6.7kcal0.5g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4112g3989kcal295.6g236.6g202.6g5.4g
Valittu annoskoko2056g1995kcal147.8g118.3g101.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna1028g997kcal73.9g59.2g50.7g1.4g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210