Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen750g1042kcal142.4g0g52.5g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)750g225kcal8.2g40.5g1.5g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g600g588kcal12.6g83.9g22.2g0g
Rypsiöljy 38g331kcal0g0g37.5g0g
Basilika, tuore 20g5.3kcal0.6g0.2g0.2g0.3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)7.5g7.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4626g4488kcal332.6g266.2g228.4g6g
Valittu annoskoko2313g2244kcal166.3g133.1g114.2g3g
Annoskoko puolitettuna1157g1122kcal83.2g66.6g57.1g1.5g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210