Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen83g116kcal15.8g0g5.8g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)83g25kcal0.9g4.5g0.2g0g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g67g65kcal1.4g9.3g2.5g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Basilika, tuore 2.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana514g499kcal37g29.4g25.4g0.6g
Valittu annoskoko257g249kcal18.5g14.7g12.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna129g125kcal9.3g7.4g6.4g0.2g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.7g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210