Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen833g1158kcal158.2g0g58.3g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)833g250kcal9.2g45g1.7g0g
Sipuli 167g50kcal2.1g8g0.3g2.8g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g666g653kcal14g93.3g24.7g0g
Rypsiöljy 42g368kcal0g0g41.6g0g
Basilika, tuore 22g5.9kcal0.7g0.2g0.2g0.3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)8.3g8.3kcal0.6g1.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5140g4986kcal369.6g295.8g253.6g6.6g
Valittu annoskoko2570g2493kcal184.8g147.9g126.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna1285g1247kcal92.4g74g63.4g1.7g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210