Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1000g1390kcal190g0g70g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)1000g300kcal11g54g2g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g800g784kcal16.8g112g29.6g0g
Rypsiöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Basilika, tuore 26g7.1kcal0.8g0.3g0.2g0.4g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)10g10kcal0.7g1.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6172g5988kcal443.6g355.2g304.4g8g
Valittu annoskoko3086g2994kcal221.8g177.6g152.2g4g
Annoskoko puolitettuna1543g1497kcal110.9g88.8g76.1g2g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210