Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen167g232kcal31.6g0g11.7g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)167g50kcal1.8g9g0.3g0g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g133g131kcal2.8g18.7g4.9g0g
Rypsiöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Basilika, tuore 4.3g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1028g997kcal73.6g59.2g50.6g1.4g
Valittu annoskoko514g499kcal36.8g29.6g25.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna257g249kcal18.4g14.8g12.7g0.4g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210