Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen250g347kcal47.5g0g17.5g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)250g75kcal2.7g13.5g0.5g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g200g196kcal4.2g28g7.4g0g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Basilika, tuore 6.5g1.8kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.5g2.5kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1542g1496kcal110.8g88.8g76.2g2g
Valittu annoskoko771g748kcal55.4g44.4g38.1g1g
Annoskoko puolitettuna386g374kcal27.7g22.2g19.1g0.5g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210