Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 80g18kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Herkkusieni säilyke 230g39kcal4.8g0.5g0.7g5.5g
Paprika punainen 180g53kcal1.7g8.1g0.7g3.4g
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.7g
Parsakaali brokkoli 400g140kcal18.5g7.8g1.2g10g
Smetana, rasvaa n. 40 % 120g468kcal2.6g2.6g50.4g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton150g270kcal6.8g8.3g22.5g6g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g250g275kcal5.8g10g25g0g
Tonnikala öljyssä 580g1101kcal157.3g0g52.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g4872kcal403.2g100.6g308.2g60g
Valittu annoskoko2340g2436kcal201.6g50.3g154.1g30g
Annoskoko puolitettuna1170g1218kcal100.8g25.2g77.1g15g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233