(Tonni)Kala-kasvisvuoka
-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.
-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.
Hauduttele rauhassa.
-Uuni päälle n. 200 astetta.
-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.
-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.
-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.
-Uuniin 15-20 minuuttia.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa
Terhiha