Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Marjapiirakka

Sekoita keskenään vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe ja ruokasooda (1tl).

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan (muruiksi päälle).

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle muruiksi erikseen ottamasi taikina.

Paista uunissa 200 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 250g1327kcal0.8g1.3g150g0g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Puolukka 300g117kcal1.3g20.4g1.5g7.8g
Mustikka metsä- 300g132kcal1.5g19.2g1.8g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g9767kcal136.2g1497.4g337g72g
Valittu annoskoko1820g4883kcal68.1g748.7g168.5g36g
Annoskoko puolitettuna910g2442kcal34.1g374.4g84.3g18g
Arvot/100g100g268kcal3.7g41.1g9.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164182