Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Peruna-bataattisuikaleet uunissa

Mausteet: valkopippuri, paprikajauhe, curry, chilijauhe, suola (tai herbamare).

Pese perunat ja bataatti juuresharjalla huolellisesti ja kuivaa, älä kuori.

Leikkaa juurekset n. sentin viipaleiksi ja ne sitten pitkittäin n. sentin suikaleiksi, jotta ne muistuttavat ranskalaisia perunoita.

Painele suikaleita talouspaperilla poistaaksesi ylimääräisen nesteen.

Laita suikaleet kulhoon, lisää öljy, mausteet ja suola ja sekoita lusikalla, jotta kaikki suikaleet peittyvät mausteisiin.

Paista 225 asteessa n. 15-20 minuuttia tai kunnes kypsiä.

Tarjoile heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 120g78kcal1.9g15.8g0.2g1g
Bataatti, uunissa 200g176kcal3.4g36.6g0.1g6.5g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana668g755kcal10.6g104.8g28.6g15g
Valittu annoskoko334g378kcal5.3g52.4g14.3g7.5g
Annoskoko puolitettuna167g189kcal2.7g26.2g7.2g3.8g
Arvot/100g100g113kcal1.6g15.7g4.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164431