Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)100g100kcal17g1g3g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 150200g780kcal58g3g58g0g
Kananmuna kuorineen punnittu180g227kcal19.8g0.5g16.2g0g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Creme Fraiche, Ingman, 5%120g96kcal3.8g7.2g6g0g
Ruistaikina Myllyn Paras400g1132kcal18.4g125.6g60.4g22g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2004g4682kcal234.6g275.4g287.8g45.4g
Valittu annoskoko1002g2341kcal117.3g137.7g143.9g22.7g
Annoskoko puolitettuna501g1171kcal58.7g68.9g72g11.4g
Arvot/100g100g234kcal11.7g13.7g14.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164498