Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Minttusuklaapiirakka

Pohja:

6dl sokeria
5dl vehnäjauhoja
2tl vaniljasokeria
4tl leivinjauhetta
6rkl kaakaota
3dl kuumaa vettä
300g voita(sulaa)
4 munaa

sekoita kuivat aineet keskenään.

kiehauta vesi ja lisää se.
sulata voi ja lisää sekä munat.

nämä aineet siis sekoitetaan puulastalla EI SÄHKÖVATKAIMELLA.

paista 200 asteessa n.25 min.

täyte, voicreemi+suklaakuorrute:

150 voita(pehmeää)
5dl tomusokeria
4 tl vaniljasokeria
2 keltuaista

vatkaa aineet vaahdoksi ja levitä jäähtyneen piirakan päälle.

anna kreemin kovettua ja sitten sulata 1,5 suklaalevyä(MARABOY minttukrokant) ja lisää tilkka rypsiöljyä.

levitä ja koveta...nam!

Reseptistä tulee n. 64 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Simpukka86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 500g2030kcal0g499.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 320g1098kcal32.6g224g3.8g11.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton36g115kcal8.3g3.8g7.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Voi 300g2176kcal3.6g1.2g243.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g122g0g
Tomusokeri 1dl=60g300g1200kcal0g300g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g40g26kcal1.4g0.1g10g0g
Minttukrokantti (Marabou), annos 200g300g1620kcal16.2g172.5g96g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g19648kcal173.8g2467.2g1022.4g22.6g
Valittu annoskoko2500g9824kcal86.9g1233.6g511.2g11.3g
Annoskoko puolitettuna1250g4912kcal43.5g616.8g255.6g5.7g
Arvot/100g100g393kcal3.5g49.3g20.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164542