Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 600g674kcal126.8g0g18g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g325g91kcal2g19.3g0.7g8.1g
Selleri, annos 50g50g7kcal0.5g1.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)170g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3890g1636kcal263g58g38g22g
Valittu annoskoko1945g818kcal131.5g29g19g11g
Annoskoko puolitettuna973g409kcal65.8g14.5g9.5g5.5g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907