Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g400g120kcal18.4g8g1.2g6.4g
Broilerifilee, marinoimaton400g428kcal92.4g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Kananmuna kuoreton 150g214kcal18.8g0.5g15.4g0g
Maito, Kevyt600g276kcal19.2g28.8g9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa200g600kcal46g0g46g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g75g195kcal20.3g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4100g3788kcal436g96.2g181.8g20.4g
Valittu annoskoko2050g1894kcal218g48.1g90.9g10.2g
Annoskoko puolitettuna1025g947kcal109g24.1g45.5g5.1g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555