Jauheliha-pekoni-pastakastike

Kuullota sipuli tilkassa öljyä.

Lisää pekonit palasina.

Lisää jauheliha.

Lisää tomaattimurska ja vesi ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen 10min.

Lisää lopuksi ruokakermaa.

Tarjoa proteiinipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 160g512kcal42.8g0g38.3g0g
Pekoni atria56g196kcal8.4g0g16.8g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)148g59kcal1.6g10.6g0.7g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)40g66kcal1.2g1.6g6g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.2g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g1726kcal109g27.2g128.6g4.8g
Valittu annoskoko468g863kcal54.5g13.6g64.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna234g432kcal27.3g6.8g32.2g1.2g
Arvot/100g100g184kcal11.6g2.9g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165720